آشنایی با چند نکته مهم در مورد زبان HTML

اولین و مهمترین و در عین حال ساده ترین زبان برای طراحی وب زبان HTML هستش . اکثر صفحات نتی که در طول روز به آنها سر میزنید و مشغول مطالعه مطالب اون پیج هستید به زبان ( اچ تی ام ال ) نوشته شده است. این کلمه مخفف عبارت Hyper Text Markup Language به معنی زبان نشانه گذاری فوق متن میباشد. برای آنکه متوجه بشیم سایتی که داخل آن هستیم به چه زبانی نوشته شده در محیط آن کلیک راست کرده view page source را کلیک کرده کد هایی که ظاهر میشود نشان دهنده کد های نوشته شده با آن زبان است.

اگر به کدهای نوشته شده دقت نمایید این کدها دارای تعداد زیادی هستند که با کمک گرفتن از سیستم های مدیریت محتوا همچون وردپرس ، بلاپ وب ، پرشین بلاگ و … میتوان تعداد زیادی از آنها را نوشت.

زبان HTML

اچ تی ام ال یکی از معدود زبان هایی است که مرورگر میتواند آن را بصورت مستقیم بخواند و معنی کند. در عین حال زبان های برنامه نویسی دیگر چون PHP و … برای مدیریت بهتر روی زبان اچ تی ام ال خواهد بود. اگر بخواهیم بطور کلی از قابلیت های این زبان صحبت کنیم میتوان اشاره به سایت تم دیزاینر و قالب های آن کرد که همگی با این زبان نوشته شده است. بنابراین حتما به این نکته توجه داشته باشید که اگر علاقه مند به طراحی سایت هستید حتما به این زبان تسلط پیدا کنید.

تفاوتهای HTML  و وردپرس

تا چند سال قبل تمامی طراحان وبسایت و برنامه نویسان کارهای خود را با استفاده از زبان اچ تی ام ال انجام میدادند و طبق آن برنامه های خود را مینوشتند و سایت های گوناگون خود را طراحی میکردند. اکثر سایت های HTML  بصورت ایستا بودند و این باعث شد تا وردپرس به عنوان سیستم مدیریت محتوا روی کار بیاید.با روی کار آمدن وردپرس کم کم تمایل افراد به وردپرس بیشتر شد.

اما اگر در ادامه بخواهیم به چند تفاوت بارز وردپرس و اچ تی ام ال صبحت کنیم میتوان موارد زیر را بیان کرد :

  1. وردپس بصورت پویا و داینامیک است اما HTML ایستا میباشد.
  2. اطلاعات سایتی که بوسیله لچ تی ام ال پیاده سازی شده باشد اطلاعات خود را در فایل ایستا ذخیره میکند اما وردپرس برای ذخیره کرده اطلاعات فایل های خو یک پایگاه داده دارد.
  3. محیط و امکانات وردپرس این قابلیت را بوجود میاورد که این سیستم مدیریت محتوا به هیچ زبان برنامه نویسی دیگری احتیاج نداشته باشد.
  4. شما بوسیله وردپرس میتوانید تولید محتوا داشته باشید اما اچ تی ام ال این امکان را ندارد.
  5. پنل مدیریتی وردپرس این قابلیت را بوجود می آورد که به آسانی بروزرسانی را انجام دهید.
  6. ورد پرس دارای قالب های متفاوت قوی و حرفه ای و یک سیستم فدرتمند با تعداد زیاد افزونه که امکان کنترل همه جانبه آن را خواهید داشت.
  7. اچ تی ام ال چون بصورت ایستاست نیاز به تغییر و بک آپ گیری و بروز رسانی ندارد و نیاز به سرورهایی با حجم بالا پیدا نخواهند کرد. پس وب سایت های HTML به آسانی روی سرورهای کم حجم راه اندازی میشوند.

HTML language

چند نکته مهم در مورد زبان HTML

کم کردن وزن صفحه 

یکی از فاکتورهای مهم بارگیری وزن صفحه هستش که عوملی چون حذف جاهای خالی و خطوط کمکی یا انتقال اسکریپت ها به فایل های خارجی باعث افزایش سرعت بارگیری خواهند شد. برای انکار هم ابزارهای متفاوتی وجود دارد که بطور مثال HTML Tidy برای افزایش سرعت بارگیری بطور اتوماتیک جاهای خالی اضافی را حذف میکند یا ابزارهایی که فایل های جاوا اسکریپت را از طریق فشرده سازی کاهش میدهند و یاعث افزایش سرعت میشوند.

تعداد فایل ها را کاهش دهید 

اگر تعداد فایل هایی که مورد نیاز یک صفه است را کاهش دهیم تعداد ردخواست هایی که از طرف HTTP جهت بارگیری سایت می آید کاهش پیدا میکند.

طبقه بندی محتوا 

برای طبقه بندی کردن محتوا میتوان از عنصر های مختلفی استفاده کرد. عنصر DIV  یا عنصر چند ستونی یا ساختار منعطف جعبه ای از جمله عنصرهایی هستند که کاربرد متنوعی خواهند داشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 12 =

دکمه بازگشت به بالا